Κόστος Μεταφορικών

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας είναι συνήθως διαθέσιμα  άμεσα ή σε χρονικό διάστημα 1-3 ημερών. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail ή τηλεφωνικά για επιβεβαίωση και ακριβή προσδιορισμό του χρόνου παράδοσης. Τμηματικές παραδόσεις είναι απόλυτα εφικτές σε περίπτωση αγοράς πολλαπλών ειδών με διαφορετικούς  χρόνους  παράδοσης.

Η παράδοση μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Παραλαβή από το  κατάστημα μας  στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 62 Ηλιούπολη, στο ωράριο λειτουργίας μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα πριν έρθετε!
  • Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 3 ημερών, μετά ακυρώνετε.
  • Αποστολή με πρακτορείο εμπορευμάτων εάν η συσκευή είναι ογκώδης και βρίσκεστε στην επαρχία. Το πρακτορείο μας το υποδεικνύετε εσείς, εάν συνεργάζεστε με κάποιο, ή το βρίσκουμε εμείς για εσάς. 
  • Μέσω Courier. Μικρά δέματα αποστέλλονται συνήθως μέσω υπηρεσίας courier σε περίπτωση που ο πελάτης βρίσκεται στην επαρχία ή επείγεται της παράδοσης.

  • Σε περίπτωση που χρειαστεί γερανός, λόγω όγκου της συσκευής ή ιδιομορφίας του χώρου, για να ανέβει το προϊόν σε όροφο, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Κόστη αποστολής

Για εντός αττικής, σε απόσταση εώς 15km  από την έδρα μας τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Για εντός αττικής, σε απόσταση μεγαλύτερη  15km από την έδρα μας το κόστος των μεταφορικών είναι 20 ευρώ. ( ισχύει για παραγγελίες κάτω των 200 ευρώ)
 
   
 Τα μεταφορικα έξοδα για εκτός Αττικής – Ανάλογα με την κατήγορία των προϊόντων και τον όγκο τους ξεκινάνε από 5 € εώς και 80 €

 Για αγορές από 200€ και πάνω η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ