Κόστος Μεταφορικών

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας είναι συνήθως διαθέσιμα  άμεσα ή σε χρονικό διάστημα 1-3 ημερών. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail ή τηλεφωνικά για επιβεβαίωση και ακριβή προσδιορισμό του χρόνου παράδοσης. Τμηματικές παραδόσεις είναι απόλυτα εφικτές σε περίπτωση αγοράς πολλαπλών ειδών με διαφορετικούς  χρόνους  παράδοσης.

Η παράδοση μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Παραλαβή από το  κατάστημα μας  στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 62 Ηλιούπολη, στο ωράριο λειτουργίας μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα πριν έρθετε!
  • Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 3 ημερών, μετά ακυρώνετε.
  • Αποστολή με πρακτορείο εμπορευμάτων εάν η συσκευή είναι ογκώδης και βρίσκεστε στην επαρχία. Το πρακτορείο μας το υποδεικνύετε εσείς, εάν συνεργάζεστε με κάποιο, ή το βρίσκουμε εμείς για εσάς. 
  • Μέσω Courier. Μικρά δέματα αποστέλλονται συνήθως μέσω υπηρεσίας courier σε περίπτωση που ο πελάτης βρίσκεται στην επαρχία ή επείγεται της παράδοσης.

  • Σε περίπτωση που χρειαστεί γερανός, λόγω όγκου της συσκευής ή ιδιομορφίας του χώρου, για να ανέβει το προϊόν σε όροφο, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Κόστη αποστολής

Τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται ανάλογα με την περιοχή που αποστέλλονται τα προϊόντα μας